Pages

Thursday, November 25, 2010

trip cikgu cikgu dari sg. long!

Mandi sungai!!
Cikgu-cikgu enjoy main musical chair. Ada birthday party!
erkk...Mana boleh bawak kerusi sekali..ni main tipu ni.
Bergambar di Gazebo Villa Sakinah
Macam kat oversea lah...
Future generation experiencing the kampong life.
Bagusnya membaca di perpustakaan kami.
Cantik!
Sungai sesuai untuk semua.
Pertandingan mewarna di dalam dewan seminar kami.
:)
bestnya!!
Sweet macam bunga
Catch of the day! yummy!
baju kering lagi ni...sila berendam cepat!
Ni la masanya nak kenakan cikgu.Water balloon fight!!
Terima kasih Cikgu Hasmiza dr Sekolah Sg Long. Tengok dari gambar2 ni, semuanya mmg enjoy betul tinggal di Al Sakinah. Kami pun happy dgn kunjungan cikgu-cikgu ini.
Sila datang lagi! :)

3 comments:

  1. Assalammualaikum..

    Nak bertanya..

    Bagaimana nak tempah tempat di as-sakinah eco resort? Siapa yang harus saya hubungi?

    Junaidi, Universiti Malaysia Pahang (UMP)

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam..

    terima kasih.

    En. Junaidi boleh contact Cik Diana Arifin di talian 012-9238002 atau email diana.arifin@gmail.com.

    terima kasih :)

    ReplyDelete